Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gijsbrecht Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Gijsbrecht Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Gijsbrecht Tweewielers worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Gijsbrecht Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Gijsbrecht Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Gijsbrecht Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Gijsbrecht Tweewielers 2022.
Alle rechten voorbehouden.

COVID-19 (Corona) melding

We blijven open!

De werkplaats is essentieel dus blijft gewoon open van 8.45 tot 18.00 uur. Hier gelden geen extra regeltjes. We vragen u wel om 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. 

De winkel is helaas gesloten. Wel mogen we onderdelen en/of accessoires verkopen met ''click en collect''. U kunt via de website, telefonisch (0302894581) en WhatsApp (óók 0302894581) een product bestellen en vervolgens afhalen via de werkplaats ingang aan de achterkant. Betalen kan dan via een betaalverzoekje ter plekke.

 

Mocht je toch twijfelen over iets of heb je gewoon een vraag bel of app ons gerust, wij proberen z.s.m. te reageren. Mailen kan natuurlijk ook info@gijsbrechttweewielers.nl 

 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18.00 uur (Winkel tot 17:00)
Woensdag:  08.45 - 18.00 uur (Winkel tot 17:00)
Donderdag:  08.45 - 18.00 uur (Winkel tot 17:00)
Vrijdag:  08.45 - 18.00 uur (Winkel tot 17:00)
Zaterdag:  08.45 - 17.00 uur (Winkel tot 17:00)
Zondag:  Gesloten
 
Onze showroom is niet-essentieel dus deze sluit om 17uur maar de werkplaats (essentieel) blijft open tot 18uur. (m.u.v. zaterdag) Houdt ons google pagina in de gaten voor de meest actuele openingstijden.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Voor afwijkende openingstijden adviseren we om onze google pagina te checken.


Financiering


Whatsapp ons!